Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Beárazta védőjét a Schalke!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke együttese legalább 30 millió eurót szeretne kapni védőjéért, Ozan Kabakért.

Ozan Kabak a Schalke egyik legértékesebb játékosa. A török hátvédet éppen ezért számos topcsapat figyelemmel kísérte a nyár folyamán is, ám akkor egyikük sem tudta megszerezni a gelsenkircheniektől. A legfrissebb sajtóhírek szerint viszont januárban ismét nagy harc alakulhat ki a 20 esztendős futballista játékjogáért. A kérők között leginkább a Liverpoolt emlegetik, ahol Virgil van Dijk elvesztése miatt lenne égető szükség a védelem megerősítésére, de a Milan együttesének neve is gyakran felmerül Kabakkal kapcsolatban. A beszámolók alapján a Schalke akkor hajlandó megválni játékosától, amennyiben az egyik érdeklődő hajlandó legalább 30 millió eurót letenni érte az asztalra.

Kabak 2019 nyarán érkezett a Schalkéhoz 15 millió euró ellenében. Azóta 30 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 29 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.