Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Koeman megmondta a tutit Griezmannról

Meglepetést okozott a Ferencváros elleni hétközi Bajnokok Ligája találkozón, hogy Antoine Griezmann csak a lelátóról volt kénytelen végignézni a társak ténykedését a csoportkör első fordulójában. A világbajnok francia csatár helyzete továbbra sem ígérkezik könnyűnek a Camp Nou-ban.

Évekig tartó huzavona után 2019-ben csatlakozhatott végre álmai csapatához Antoine Griezmann: az FC Barcelona 120 millió eurót fizetett érte az Atlético Madridnak. A 29 esztendős támadó azonban egyelőre nem felelt meg a hatalmas várakozásoknak, még csak a közelébe sem került annak, hogy átvegye Lionel Messitől a vezér szerepét sem a pályán, sem az öltözőben.

Bár eddig a bajnokságban számított rá Ronald Koeman vezetőedző, még csak gólt sem szerzett a LaLiga aktuális kiírásában. Ám a Fradi elleni kimaradása akár jelzésértékű is lehet számára, bár a holland tréner egyelőre nem hajlandó az egyéniségekről nyilatkozni:

„Kihagyhatatlan-e Griezmann? Ő neki is esélye van a játékra. De nem szép minden meccs előtt a szerepéről beszélni, mert több játékosunk is van, és a csapat sokkal fontosabb.”

– nyilatkozta Koeman, a Real Madrid elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.