Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rooney készen áll, hogy edző legyen – sajtóhír

A szigetországi sajtó már biztosra veszi, hogy a Manchester United és az Everton egykori kiváló támadója rövidesen már menedzserként irányíthatja a jelenleg még játékosként erősített másodosztályú klubot…

A Daily Mail információira hivatkozva a komplett angol sajtó lehozta a hírt, mely szerint egy újabb botlást követően az angol másodosztályban (Championship) szereplő Derby County csapata meneszteni fogja Phillip Cocu menedzsert, a helyére pedig a klub rutinos játékosát, Wayne Rooney-t készül kinevezni.

A fénykorában hosszú éveken át a Manchester United csapatát szolgáló 34 éves labdarúgó januárban tért haza mostani együtteséhez. Rooney az elmúlt szezon második felében ötször volt eredményes, a mostani kiírásban pedig egy találatot jegyez, melyet egy gyönyörű szabadrúgás formájában szerzett.

A Derby igazi kiesési rangadót vívhat péntek este a szintén várakozáson aluli gyenge rajtot produkáló Nottingham Forest ellen, amely négy, míg Rooney klubja 3 ponttal rendelkezik hat fordulót követően.