Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: hatgólos mérkőzésen játszott döntetlent a Sassuolo és a Torino – Videóval

Az olasz labdarúgó bajnokság (Serie A) 5. fordulójának nyitómérkőzése egészen kiválóra sikeredett, izgalmas és gólokban gazdag találkozót játszott a Sassuolo és a Torino.

A mérkőzés nem úgy indult, hogy hat gól is fog esni rajta, ugyanis igazán komoly lehetőség csak a 33. percben alakult ki, amiből a Torino meg is szerezte a vezetést, Vojvoda beadását Linetty tudta átvenni a kapu közvetlen közelében, majd a kapuba pofozta azt (0-1). A pihenőre ennek következtében egygólos vendég előnnyel mehettek a csapatok.

A második félidőben az első gólig egészen a 71. minutumig kellett várni, akkor egy beadott labda pattant meg, amire Djuricic érkezett és sarkazott a kapuba Sirigu mellett (1-1). Ezt követően gyorsan berámolt kettőt is válaszul a Torino, először egy hosszú indítást követően küzdött le két védőt is Belotti majd higgadtan értékesítette lehetőségét a 77. percben (1-2). A másik találat két perccel később jött, ekkor Belotti előkészítőként jeleskedett, a befejező pedig Lukic volt, aki remekül lőtte ki a bal alsót (1-3). Már úgy nézett ki mind a három pontot elvihetik a vendégek, de a védő Chiriches valami egészen hatalmas gólt ragasztott Sirigu kapujába, aki tehetetlen volt (2-3). Alig telt el egy perc és ki is egyenlít a Sassuolo, Berardi beadására érkezett Caputo és megszerezte a szokásos gólját, öt méterről fejelt a kapuba az olasz támadó (3-3). Igazán méltó egy fordulónyitányhoz a találkozó és teljesen igazságos döntetlen született a felek között, aminek talán egyik csapat sem örül igazán, ugyanis a Torino első győzelmét szerezhette volna meg, míg a Sassuolo átvehette volna a vezetést a bajnokságban.

Sassuolo – Torino 3-3 (0-1)
Játékvezető: M. Guida, Helyszín: Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia)
Gólszerzők: F. Djuricic (71′), V. Chiriches (84′), F. Caputo (85′) ill. K. Linetty (33′), A. Belotti (77′), S. Lukic (79′)

Az 5. forduló további programja
Szombat
15:00 Atalanta – Sampdoria (Digi Sport 2)
18:00 Genoa – Inter (Digi Sport 1)
20:45 Lazio – Bologna (Digi Sport 1)

Vasárnap
12:30 Cagliari – Crotone (Digi Sport 2)
15:00 Benevento – Napoli (Digi Sport 1)
15:00 Parma – Spezia
18:00 Fiorentina – Udinese (Digi Sport 1)
20:45 Juventus – Verona (Digi Sport 2)

Hétfő
20:45 AC Milan – AS Roma (Digi Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista állása