Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torreira beszélt az Arsenalos időszakáról!

Lucas Torreira nem érezte jól magát az Arsenalnál, ezért szeretett volna távozni az angol fővárosból, ami az átigazolási időszak végén össze is jött számára. 

Lucas Torreirával kapcsolatban az egész nyári átigazolási időszakban röppentek fel a pletykák, hogy távozni szeretne az angol fővárosból. A legtöbbször Serie A-s csapatokkal boronálták össze, valamint az Atletico Madridot jelölték meg, mint karrierje következő lehetséges állomása. Végül az utóbbi valósult meg, hiszen a “Matracosok” a 2020/21-es szezonra kölcsönvették a középpályást. A 24 esztendős futballista egy interjúban most arról számolt be, hogy milyen problémái voltak Angliában:

Sok dolog miatt szenvedtem az Arsenalnál. Sok személyes problémám is volt, de ami ennél is rosszabb volt, hogy a családom is szenvedett. Tisztában vagyok vele, hogy most csak egy évre kerültem kölcsönbe, de az itt eltöltött rövid idő alatt nagyon jól bántak velem.

Ez alapján biztosra vehető, hogy Torreira nem szeretné az Arsenalnál folytatni a pályafutását a későbbiekben. Kérdés, hogy a kölcsön lejárta után az Atletico igényt tart-e a középpályás szolgálataira vagy ismét visszatér Olaszországba, ahol korábban a Pescara és a Sampdoria csapatában szerepelt.