Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásico: hatalmas visszatérő a Real Madrid keretében

Szombat délután 16 órától rendezik a spanyol futball örök klasszikus rangadóját, melyre már mindkét gigász rendkívül izgatottan készül…

A leváltás lehetőségével nyomasztott Zinedine Zidane a fenti utazó keretet jelölte a Barcelona elleni idegenbeli rangadóra, vagyis jól látszik, hogy a sérülése miatt a hétközi BL-fiaskót kihagyó csapatkapitány, Sergio Ramos újra egészséges és ott lesz a Real Madrid soraiban a rangadón.

Sergio felépült, velünk lesz szombaton. Ő a mi vezérünk. Nem vállalunk kockázatot a szerepeltetésével, százszázalékos állapotban van”

– nyugtatott meg mindenkit a francia szakember.

A kapitány visszatérése ellenére még így is bőven akad hiányzója a “blancóknak”, hiszen Zidane nem számíthat Eden Hazard, Dani Carvajal és Martin Ödegaard játékára sem a katalánok elleni Clásicón.

A két nagy ellenlábas közül a Real Madrid öt mérkőzés alatt szerzett 10 pontjával a harmadik, a Barcelona pedig négy találkozóról 7 egységgel a tizedik helyen áll a spanyol bajnokság (La Liga) aktuális tabelláján. A szezonbeli első El Clásicót szombaton 16 órától rendezik a Camp Nouban, hazánkban a Spíler 2 közvetíti élőben.