Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar elkötelezte magát a csapatához – sajtóhír

Annak ellenére, hogy a Barcelona háza táján évről évre minden egyes átigazolási időszakban felmerül a brazil klasszis visszatérésének lehetősége, úgy tűnik, hogy erre egyre kisebb az esély…

A Le10Sport értesülései szerint Neymar meghozta a döntését, hogy megújítja szerződését a Paris Saint-Germain csapatával, és a francia forrás úgy tudja, hogy a brazil zseni szóban már ígéretet tett is klubjának a 2022 utáni maradásáról.

Mint ismeretes, Neymar 2017 nyarán távozott Barcelonából, átigazolási rekordot jelentő 222 millió euróért a francia fővárosba, azonban rendszeresen téma volt, hogy a 28 éves brazil légiós vissza szeretne térni a katalánokhoz, akik szintén tárt karokkal várnák őt. Tavaly nyáron és múlt januárban napi szinten zajlottak egyeztetések a klubok közt az átigazolásával kapcsolatban, ám végül nem jött létre a nagy üzlet, a mostani gazdasági nehézségek miatt pedig egyhamar aligha lehet realitása.

Neymar az elmúlt három idény alatt 80 mérkőzésen 69 gólt szerzett a párizsi klub színeiben, a 2019-2020-as szezon alatt 19-szer volt eredményes 27 pályára lépés alkalmával. Gyakori sérülései miatt egyetlen párizsi évében sem tudott még 30-nál több tétmeccset játszani, a jelenleg futó szezonban is eddig csupán négy fellépést számlál.

Ennek ellenére nyilván amikor pályán van, akkor a játékával és a jelenlétével egyaránt képes segíteni csapat boldogulását, és amennyiben hihetünk az információknak, akkor még jó néhány évig teheti majd ezt a PSG színeiben.