Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbra sem tud nyerni hazai pályán a Manchester United

Újra megmérkőzött egymással Ole Gunnar Solskjaer és Frank Lampard. A két menedzser korábban játékosként, hatszor találkoztak a mérlegük teljesen kiegyenlített, 2-2-2. Edzőként ez volt az ötödik találkozójuk, a mérkőzés előtt a manchesteri menedzser 3-1-re.

Az első félidőben nem született gól. A gólszerzéshez a hazai csapat járt közelebb. Az első játékrész hajrájában előbb Rashford vezethette rá a labdát Mendy-re, de a szenegáli kapus szépen védett lábbal. Pár perccel később Mata tekerését tolta szögletre a kapus.

A második félidő egyik legizgalmasabb pillanata az volt, amikor a Manchester Unitedben debütált Edinson Cavani, aki az első labdaérintéséből kis híján gólt szerzett. A 91. percben megint Rashford védése után mutatott be hatalmas védést Mendy.
Egyik csapat sem tudott a kapuba találni, ezzel a két menedzser párharcában meg van az első döntetlen. A United továbbra is nyeretlen hazai pályán ebben a szezonban, a Crystal Palace (1-3) és a Spurs (1-6) is meg tudta verni.

Manchester United – Chelsea 0-0 (0-0)
Helyszín: Manchester, Old Trafford, Vetette: M. Atkinson
Gólszerzők:
Sárga lapok: Shaw (39.), Fred (46.), Rashford (76.) ill. Havertz (45.+1)
Kiállítás:

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw – McTominey (Greenwood 83.), Fred – Mata (Pogba 58.), Fernandes, James (Cavani 58.) – Rashford
Vezetőedző: Ole Gunnar Solskjaer

Chelsea: Mendy – Azpilicueta, Silva, Zouma – James, Jorginho, Kante, Chilwell – Havertz (Mount 72.) , Pulisic (Ziyech 81.) – Werner (Abraham 72.)
Vezetőedző: Frank Lampard

A Premier League jelenlegi állása

A góllövőlista