Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El Clásico: “egyértelmű tizenegyes volt”

Ahogyan arról beszámoltunk, a spanyol bajnokság (La Liga) szombati rangadóján a Real Madrid házon kívül 3-1-re legyőzte a Barcelonát, a katalánok azonban rendkívül módon vitatják a végül győztes gólt jelentő tizenegyes létjogosultságát…

A fenti helyzetben a videóbíró büntetőt ítélt, melyet Sergio Ramos magabiztosan értékesített, így a Real Madrid végül 3-1-es győzelmet aratott ősi rivális, a Barcelona felett. A katalánok túl szigorúnak tartják az ítéletet, azonban a fővárosiak csapatkapitánya teljesen egyértelműnek érezte az esetet:

“Nem ragadhattunk bele a rossz sorozatba. Pocsék hét volt mögöttünk, egymás után két vereség a Real Madridnál már felér egy válsággal, de félre kellett tennünk a kritikákat, hogy képesek legyünk a saját utunkon maradni. Mindig nagyszerű érzés idegenben legyőzni egy közvetlen riválist. A tizenegyes? Fel akartam ugrani fejelni, visszahúztak, szerintem teljesen egyértelmű volt a helyzet. Méltatlan támadni a játékvezetőt egy ilyen tiszta szituáció miatt”

– vélekedett a sérülésből visszatérő, majd a rangadót eldöntő Ramos.

Ahogyan azt sejteni lehetett már a tizenegyes pillanatában, jókora utózöngéje van a történetnek mindkét fél oldalán, és bizonyára napokig nem is fognak csillapodni a kedélyek a kétes szituáció körül.