Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Tökéletes meccset játszottunk!”

Érthető módon, az FC Barcelona idegenbeli legyőzését követően a Real Madrid trénere, Zinedine Zidane nagyon elégedettnek tűnt mind az eredménnyel, mind pedig csapata játékával.

“Tökéletes meccset játszottunk. Szereztünk három pontot, a többit viszont ki kell élveznünk. Hamar eljön a kedd, amikor már újra meccset játszunk. Sok kirtika ért bennünket az elmúlt időszakban, de továbbra is nyugodtnak kell maradnunk, és úgy kell futballoznunk, ahogyan azt magunktól is elvárjuk!” – Idézi a blancók trénerének meccs utáni szavait az As című sportnapilap.

“Nagyon boldog vagyok a játékosaimmal, igazi harcosok, és az ilyen eredmények megmutatják azt is, hogy milyen karakterünk van! Büszke vagyok a csapatomra, ez a győzelem igazi csapatmunka volt! Sok mindent átértékeltünk, átbeszéltünk az elmúlt napokban. Sajnos, el kell fogadni, hogy vannak nehezebb időszakok minden csapat életében. A játékosaim megérdemelték ezt a sikert, amit most ki kell élvezniük!” – Így Zidane, aki azért azt is megjegyezte, hogy az El Clásicón aratot sikerrel nem a kritikusaiknak akartak üzenni:

“Nem az a célunk, hogy bárkit is elhallgattassunk. A saját munkánkra koncentrálunk, hiszünk abban, amit csinálunk, egységesek vagyunk. A Barca-szintű ellenfelek ellen csak úgy nyerhetsz, ha kompakt csapat benyomását kelted, és megpróbálod megtalálni az ellenfél hibáit. Nekünk ez sikerült, de ehhez mindenkire szükség volt!”