Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG és a Juve is vinné az Arsenal kiszemeltjét – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi sajtóértesülések szerint legalább három csapat is meg akarja szerezni a januári átigazolási időszakban az Olympique Lyon üdvösségét…

Az olasz Tuttosport megerősítette, hogy a következő átigazolási időszakban az Arsenal, a Paris Saint-Germain és a Juventus egyaránt megkísérli majd Houssem Aouar megszerzését az Olympique Lyon együttesétől.

A 22 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát a 2019-2020-as kiírásban a csonka szezon ellenére felülmúlta – minden sorozatot figyelembe véve 9 gólig jutott. Az aktuális idényben is megszerezte már az első találatát négy pályára lépés alatt.

A híresztelések szerint az “Ágyúsok” álltak a legközelebb a nyári leigazolásához, azonban végül kútba esett az üzlet, így januárban a többi érdeklődő számára is újra esély nyílhat a megszerzésére. Aouar klubváltására előreláthatólag 40 millió euró körüli összeg ellenében kerülhet sor.