Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: ők helyettesítik Piquét és Coutinhot

Rangos kihívás vár az FC Barcelona csapatára szerdán, a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A katalánok a Ferencváros legyőzése után most a Juventus-szal mérkőznek meg, ám neves játékosok hiányával is meg kell birkózniuk.

Miközben még mindig erősen valószínű, hogy a koronavírus-fertőzése miatt kényszerpihenő Cristiano Ronaldo nélkül áll ki a Juve, addig a Barca is egyre komolyabb gonddal néz szembe. Gerard Piqué és Phlippe Coutinho hiánya ugyanis garantált.

A veterán spanyol világbajnok ugyanis a Fradi elleni BL-nyitányon a kiállítás sorsára jutott. A brazil támadó pedig a hétvégi, vesztes „El Clásicon” szenvedett combizom szakadást, ami bő egy hétre a partvonalon kívülre küldte őt.

Állítólag Coutinho helyettese a kezdőben az edzői kegyekből kiesni látszó Antoine Griezmann lehet. Gerard Piqué keretbeli pozícióját pedig az uruguayi Ronald Araújo foglalhatja el. A 21 éves védő idén nyáron került fel a B csapatból a Barcelona felnőttjei közé, a bajnokságban eddig 125, míg a BL-ben 20 percet kapott.