Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sergio Ramos, mint a történelem legjobb hátvédje?

Egy nappal az El Clásicó után a France Football című világhírű lap Sergio Ramos teljesítményét megítélendő szavazásra hívta olvasóit.

Mint ismert, a 34 esztendős klasszis középhátvéd a Barca ellen visszatérve a csapatba, igazi vezére volt a Real Madridnak, mi több újabb kulcsfontosságú pillanatban értékesített egy újabb büntetőt.

Ramos El Clásicón nyújtott teljesítménye mellett ezúttal sem lehetett elmenni szó nélkül, ugyanakkor arra, ami a France Football szavazásán történt, arra talán még maga az érintett sem számított. A világhírű szaklap ugyanis feltette a következő kérdést: ‘Sergio Ramos a futball történelem legjobb hátvédje?’

Nos, a 2998 szavazó döntő többsége, 62%-a gondolta úgy, hogy bizony a blancók csapatkapitánya kiérdemli ezt a címet!

Kétségkívül nehéz jelzőket találni a Real Madriddal eddig 22 nagy trófeát megnyerő, világ -és Európa-bajnok Ramos teljesítményére, aki korszakos alakja a világfutballnak, és a jelenkor egyik, ha nem a legjobb középhátvédje – Persze az ilyen jellegű szavazásokban az is a szép, hogy vitatkozni lehet velük, különösen ha egy bizonyos Paolo Maldinire, Franco Baresire, Franz Beckenbauerre, vagy például Bobby Moore nevére asszociál az ember (…)