Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: ha nehezen is, de nyerni tudott a Bayern Moszkvában – videóval

Izgalmas, fordulatos mérkőzést játszott a Lokomotiv Moszkva otthonában a Bayern München, az oroszoknak több lehetősége is volt a pontszerzésre.

1. félidő: Remekül kezdték a meccset az oroszok, a 3. percben Szmolov fejelt Neuer kezébe. Ezután átvette az irányítást a Bayern, több lehetőséget is kidolgoztak a bajorok: a 11. percben még védeni tudott Guilherme, de a 13.-ban már ő is tehetetlen volt Goretzka fejelt a kapujába (0-1). Nem állt le a Bayern, a 24. percben Coman találta el a kapufát. A játékrész második felében mindkét csapat előtt adódtak kisebb helyzetek, de újabb találat már nem született az első 45. percben.

2. félidő: A második félidőt a müncheniek kezdték jobban, az 54. percben ismét Coman veszélyeztetett, de Guilherme védeni tudott, majd az 57. percben Kimmich találhatott volna be, de az oroszok védője blokkolni tudta a kapuba tartó lövést. A 63. percben úgy tűnt, hogy tizenegyest kap a Bayern, de némi VAR-ozás után visszavonta az ítéletet a játékvezető. A 68. percben veszélyeztetett a Lokomotiv, de Neuer védeni tudott. A következő támadásból már a németek kerültek helyzetbe, de Coman pontatlanul célzott. A 70. percben egyenlített a Lokomotiv, Mirancsuk fejezett be tökéletesen egy tetszetős támadást (1-1). A 77. percben fordíthatott is volna a Moszkva, de Ze Luis nem tudott élni a lehetőséggel. A kihagyott helyzet gyorsan megbosszulta magát, a 79. minutumban Kimmich szerzett pazar gólt (1-2). A hajrában volt lehetősége az egyenlítésre az oroszoknak, de ezekkel nem tudtak élni, így elvitte a három pontot Moszkvából a Bayern.

Lokomotiv Moszkva – Bayern München 1-2 (0-1)
Helyszín:
RZD Aréna; Vezette: Kovács
Gólszerzők: Mirancsuk (70.), ill. Goretzka (13.), Kimmich (79.)
Sárga: Zsivogjadov (16.), Murilo (50.), Zsematetgyinov (84.), ill. Hernandez (47.), Javi Martínez (88.)

Lokomotiv Moszkva: Guilherme – Zsivogljadov, Murilo, Corluka (Rajkovics 46.), Rybus – Ignyatyev (Zsematetgyinov, 75.), Kulikov (Liszakovics, 89.), An. Mirancsuk – Krychowiak, Zé Luís, Szmolov (Ribcsinszkij, 75.). Vezetőedző: Marko Nikolics

Bayern München: Neuer – Pavard, Süle, Alaba, L. Hernández – Kimmich, Goretzka (J. Martínez 46.) – Müller (Gnabry 46.), Tolisso, Coman (D. Costa, 69.)– Lewandowski. Vezetőedző: Hansi Flick

A csoport másik mérkőzése:

21:00: Atlético Madrid (spanyol) – Salzburg (osztrák) (Tv: Spíler2)

Az A-csoport jelenlegi állása:


A góllövőlista élmezőnye: