Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koeman türelmet és időt kért!

Megtartotta ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját a Juventus elleni BL-csoportmeccs előtt az FC Barcelona trénere, Ronald Koeman. 

A sajtóesemény középpontjában a katalánok nyögvenyelős szezonkezdése állt, amelyről a következőket mondta Koeman.

“A Real Madrid elleni meccsünkön is mindenki láthatta, hogy 60 percig jól futballoztunk. Elfogadom a kritikákat, már csak azért is, mert rosszabbul kezdtünk el futballozni 1-2 után. A Real ellen is meg voltak a magunk lehetőségei, de nem tudtunk élni velük. Nem olyanok az eredményeink, amiket várunk magunktól, de ettől még egy ambiciózus csapatot látok!” – Kezdett bele gondolatmenetébe Koeman.

“Amikor ide jöttem, tisztában voltam azzal, hogy nem lesz könnyű a Barca edzőjének lenni! Először is azért, mert átalakulásra készült a klub, másodszor pedig a Covid-járvány miatt. Sok minden megváltozott, és sok mindent megváltoztattunk mi is. Időre van szükségünk, és mindenki türelmére!” – Így a korábbi holland szövetségi kapitány, aki szerint két hasonló cipőben járá csapat találkozik szerda este Torinóban.

“A Juventusnál hasonló folyamat zajlik, mint nálunk, és új edzőjük is van. Ilyenkor minden csapatnak időre van szüksége az átalakuláshoz, és az új edzőhöz való alkalmazkodáshoz!” – Így Koeamn.

A Juventus – FC Barcelona találkozót este 21:00-tól a Spíler 2 Élőben közvetíti!