Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: négyet vágott a Hoffenheim – eredmények

Igazán gólzáporos mérkőzéseket játszottak a csapatok a “K” és az “L” jelű csoportokban. Egyedül a CSKA Moszkva – Dinamo Zagreb meccsen nem született gól viszont a másik három találkozón összesen 16 találat esett.

A Wolsberger két korán megítélt tizenegyessel került kétgólos előnybe. A második félidő elején Berghuis szépíteni tudott, de nem örülhettek sokáig a hollandok, hiszen a 60. percben Liendl akcióból is betalált, ezzel megszerezte harmadik gólját is. A kegyelemdöfést Joveljic vitte be tizenegyesből, így hiába játszott mezőnyfölényben a Feyenord, háromgólos vereséget szenvedett a Wolfsbergertől. A csoport másik meccsén a CSKA futballozott hatalmas fölényben, de egyik csapat sem tudott gólt szerezni, így gól nélküli döntetlent játszottak az oroszok a Dinamo Zagrebbal.

Feyenord – Wolfsberger 1-4 (0-2)
Gólszerzők: Berghuis (54.), ill. Liendl (4., 13., 60. – az első kettőt tizenegyesből), Joveljic (66. – tizenegyesből)

CSKA Moszkva – Dinamo Zagreb 0-0 (0-0)
Gólszerzők:
ill. 

A K-csoport jelenlegi állása:


A Gent a 14. percben nagy lehetőséghez jutott, de kimaradt a tizenegyes. Ez a 36. percben megbosszulta magát, Belfodil talált be büntetőből. A második játékrészben sem állt le a Hoffenheim, Grillitsch, majd Gacinovic is eredményes volt. A hajrában Kleindienst szépíteni tudott, de az utolsó szó így is a németeké volt, Dabbur zárta le a mérkőzést. A Crvena Zvezda El Fardou Ben két góljával hamar előnybe került, az első félidő végén Matousek szépíteni tudott. A második játékrészben eldöntötte a meccset a szerb csapat, GajicKatai és Falcinelli szállította a gólokat.

Gent – Hoffenheim 1-4 (0-1)
Gólszerzők:
Kleindienst (93.), ill. Belfodil (36. – tizenegyesből), Grillitsch (52.), Gacinovic (73.), Dabbur (94.)

Crvena Zvezda – Liberec 5-1 (2-1)
Gólszerzők:
El Fardou Ben (7., 22.), Gajic (50.), Katai (67.), Falcinelli (70.), ill. Matousek (41.)

Az L-csoport jelenlegi állása:


A góllövőlista élmezőnye: