Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a vártnál korábban térhet vissza a ManCity sztárja

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Manchester City argentin válogatott kulcsjátékosa, Sergio Agüero két héten belül ismét pályára léphet, ugyanis a rutinos futballista felépülése meglepően jól halad – értesült róla José Álvarez Haya spanyol újságíró.

Agüero a West Ham United elleni bajnokin szenvedett combizomsérülést, a szünetben kellett őt lecserélni. Az előzetes hírekkel ellentétben nem egy hónapot, csupán két hetet kell kihagynia a Premier League egyik legnagyobb sztárjának.

A 32 esztendős labdarúgó hosszú ideje bajlódik kényszerpihenőkkel, így az Égszínkékek stábja különös elővigyázatossággal fog eljárni Agüero visszatérése kapcsán – ezt Pep Guardiola menedzser is elmondta a napokban.

A ManCity az előttünk álló hétvégén a Sheffield United vendége lesz, méghozzá szombat délután. Az egyértelműen látszik, hogy Guardiola legénysége megérzi Agüero és Gabriel Jesus hiányát, hiszen a Leeds és a WHU ellen is a számos elpuskázott helyzet, valamint támadásvezetés miatt nem jött össze a három pont begyűjtése.