Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar elhatározásra jutott a Barcelona kapcsán – sajtóhír

A legfrissebb francia lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain brazil klasszisa egyértelműen döntött arról, hogy vissza szeretne-e még térni a Barcelonához…

A Foot Mercato beszámolói szerint a Paris Saint-Germain kiválósága, Neymar elvetette azt az ötletet, hogy visszatérjen a Barcelona csapatához, és kizárólag a fővárosi csapatnál képzeli el magát a következő években.

Mint ismeretes, Neymar 2017 nyarán távozott Barcelonából, átigazolási rekordot jelentő 222 millió euróért a francia fővárosba, azonban rendszeresen téma volt, hogy a 28 éves brazil légiós vissza szeretne térni a katalánokhoz, akik szintén tárt karokkal várnák őt. Tavaly nyáron és múlt januárban napi szinten zajlottak egyeztetések a klubok közt az átigazolásával kapcsolatban, ám végül nem jött létre a nagy üzlet, a mostani gazdasági nehézségek miatt pedig egyhamar aligha lehetne realitása.

Neymar az elmúlt három idény alatt 80 mérkőzésen 69 gólt szerzett a párizsi klub színeiben, a 2019-2020-as szezon alatt 19-szer volt eredményes 27 pályára lépés alkalmával. Gyakori sérülései miatt egyetlen párizsi évében sem tudott még 30-nál több tétmeccset játszani, a jelenleg futó szezonban is eddig csupán négy fellépést számlál.

A katalán sajtó korábban úgy gondolta, hogy Lionel Messi jövő nyári távozásával adott lehet a visszatérés a brazil számára, azonban úgy tűnik, hogy Neymar már lemondott egykori klubjáról, így a Blaugrana is kénytelen lesz végleg elengedni őt…