Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern visszavonta hosszabbítási ajánlatát – sajtóhír

Német sajtóinformációk szerint mivel játékosa nem volt elégedett az előkínált szerződéstervezettel, a Bayern München csapata visszavonta neki tett ajánlatát…

A Bild információi szerint a Bayern München vezetősége hiába kínált évi 11 millió eurós fizetést és további 6 millió eurós bónuszt David Alaba számára, az osztrák válogatott hátvéd nem élt a lehetőséggel, ezért Herbert Hainert elnök megerősítette, hogy a bajorok visszavonták ajánlatukat:

“Tegnapig nem hallottunk semmit, aztán a sportigazgatónk, Hasan Salihamidzic egyeztetett az ügynökével. A válasz az volt, hogy az ajánlatunk továbbra sem megfelelő, és hogy hosszabb távon kell hogy gondolkozzunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy visszavonjuk az ajánlatot, ami így már nincs ott az asztalon”

A közelmúltban a teljesség igénye nélkül állítólag a Liverpool, a Barcelona, az Inter, a Paris Saint-Germain és a Real Madrid háza táján is felmerült már Alaba nyári leigazolásának lehetősége, és a spanyol TodoFichajes vélekedése szerint a “királyi gárda” lehet a legfőbb favorit a 28 éves labdarúgó megszerzésére.

Alaba 2008-ban került a Bayern utánpótlásához, és fokozatosan nőtte ki magát a csapat alapemberévé, azonban az elmúlt idényben hiába szerepelt 42 tétmérkőzésen, a csapatot sújtó sérülések miatt többnyire az általa kevésbé kedvelt belső védő poszton kellett helytállnia. Ez idő alatt a fiatal kanadai Alphonso Davies kirobbanthatatlanná vált Alaba első számú posztjáról, a balhátvéd pozíciójából, ez vezethet végül az egyre inkább küszöbön álló kenyértöréshez.