Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Komoly gondban a holland sztárcsapat!

A Bajnokok Ligája D csoportjában szereplő Ajax gárdájánál felütötte fejét a koronavírus, amely jelenleg 11 személyt fertőzött meg a csapatnál.

Hiába a csoport leggyengébb tagjához látogat az Ajax a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, a holland alakulatra mégis nagyon nehéz mérkőzés vár. Pár órával ezelőtt ugyanis kiderült, hogy a két évvel ezelőtt BL elődöntős gárda keretében 11 személy pozitív koronavírus tesztet produkált. Ugyan nem hozták nyilvánosságra, hogy kik fertőzödtek meg, de a 17 fős utazó keretben például nem található Andre Onana, Dusan Tadic, Davy Klaassen, Maarten Stekelenburg és Ryan Gravenberch neve sem. A hírek szerint a vírust pár stábtag és ifi játékos is elkapta, ami még tovább nehezíti Ten Hag mester dolgát.

Azokat a játékosokat ma újratesztelik, akiknek a korábbi tesztje negatív eredményt hozott, és ha az is negatív lesz, akkor részt vehetnek a holnapi mérkőzésen. Az Ajax 2 fordulót követően 1 ponttal rendelkezik, miután a Liverpooltól 1-0-ra kikaptak az Atalantával pedig 2-2-es döntetlent játszottak.