Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: nehezen, de megszerezte első győzelmét a Real -videóval

Antonio Conte csapata is megnehezítette a Bajnokok Ligájában szenvedő Real Madrid dolgát.

 

Két fordulót követően csupán 1 ponttal várta az Inter Milan elleni összecsapást a Real Madrid, így a spanyol fővárosiaknak idejekorán kellett élet-halál mérkőzést játszaniuk. Zinedine Zidane keretében továbbra sincs jobbhátvéd, így a poszton Lucas Vasquez került bevetésre, míg Antonio Conte a csapat sztárigazolását, Romelu Lukakut mellőzte sérülés miatt.

Az első játékrészben a csapatok mérsékelt puhatolózásait követően először Hakimi szörnyű hibáját követően Karim Benzema tudott lecsapni a labdára és értékesíteni a találatot, majd nem sokkal a francia csatár gólját követően Sergio Ramos tudott egy szögletet befejelni Handanovic kapujába. A mérkőzés azonban koránt sem lett ilyen lefutott, Lautaro Martínez mindössze 2 perccel ezután szépített még az első félidőben.

A második etapban a csapatok elfáradni látszottak, míg nem Ivan Perisic villant egyet a 68. percben, így egyenlítve és visszahozva a milánói reményeket, azonban a Real Madrid két friss cseréje, Vinícius Jr és Rodrygo összjátékából megszületett a Királyiak győztes gólja, így beállítva a 3-2-es végeredményt.

A Real Madrid így 4 pontjával a harmadik, míg az Inter 2 ponttal a csoport negyedik helyezettje.

Real Madrid – Inter Milan 3-2 (2-1)
Helyszín: Alfredo di Stéfano Stadion (Madrid) Vezette: Turpin C.
Gólszerzők: Benzema (25.) Ramos (33.) Rodrygo (80.) ill. Martínez (35.) Perisic (68.)
Sárga lapok: Mendy (48.) Valverde (62.) Casemiro (85.) ill. Vidal (44.) Brozovic (51.) Barella (72.)
Kiállítás: – ill. –

Real Madrid XI: Courtois; Lucas Vázquez, Varane, Ramos, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos (87 – Modric); Asensio (64 – Vinícius Jr.), Benzema, Hazard (64 – Rodrygo).

Inter Milan XI: Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Vidal, Brozovic, Young; Barella (78 – Gagliardini); Lautaro Martínez, Perisic (78 – Sanchez).

A tabella jelenlegi állása: