Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Letartóztatták a MU egykori ikonját – sajtóhír

Egybehangzó szigetországi sajtóbeszámolók szerint egy igencsak kellemetlen ügy miatt letartóztatták a Manchester United egykori meghatározó játékosát…

Több angol forrás is beszámolt róla, hogy a walesi válogatott szövetségi kapitánya, Ryan Giggs a hétvégén letartóztatásba került, miután bántalmazta barátnőjét.

A The Sun értesülései szerint a walesi válogatott 46 éves kapitányát letartóztatták 39 éves barátnője bántalmazásának gyanújával. Giggset a hétvégén az otthonából vitték el a rendőrök a pandletoni kapitányságra, ahol kihallgatták. A Manchester United legendájának jogi képviselői elmondták, hogy ügyfelük tagadja az ellene felhozott vádakat, és mindenben együttműködik a hatóságokkal.

A rendőrség eddig annyit közölt, hogy vasárnap riasztották őket egy házhoz rendbontás miatt, ahol egy 30-as éveiben járó nőt találtak könnyebb sérülésekkel, majd letartóztattak egy 46 éves férfit, akit óvadék ellenében szabadon engedtek a további vizsgálatokig.

A walesi szövetség azóta megerősítette, hogy Giggs az esetből kifolyólag a válogatott három novemberi mérkőzésén nem fog leülni a kispadra.