Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A támadósor erősítése továbbra is prioritás (lenne)!

Ronald Koeman csapata, Dynamo Kijev elleni, szerdai Bajnokok Ligája találkozóját megelőzően (21:00, Tv: Spíler 1) a nyilvánosság előtt egy félreérthetetlen utalást tett arra, hogy bizony szeretné tovább bővíteni variációs lehetőségeit a téli átigazolási időszakban. 

“Sokszor mondtam már, hogy milyen pozícióban szeretnék új játékost!” – Idézi a katalánok trénerét a Sport.

“Igen, szeretnék a 9-es pozícióban erősíteni, de ez azt hiszem nem kellene, hogy meglepő legyen bárkinek is!” – Folytatta rövid, ám annál velősebb gondolatmenetét Koeman, aki megfogalmazta azt is, hogy min múlhat majd az új csatát érkezése a közelgő januári átigazolási időszakban.

“Meglátjuk, januárban mi történik majd. Sok minden múlik a klub gazdasági helyzetén. Nem fogok erőltetni egy átigazolást sem, hiszen pontosan látom, financiálisan milyen helyzetben is vagyunk. Ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor sincs tragédia. A legfontosabb, hogy folytassuk a megkezdett munkát, és keményen dolgozzunk tovább!” – Jegyezte még meg a korábbi holland szövetségi kapitány.

A katalán Sport eközben újfent azt taglalja, hogy vajon továbbra is Memphis Depay-e az a támadó, akit Koeman a 9-es pozícióban el tud képzelni?!