Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Maradonát meg kellett műteni

Ahogyan arról beszámoltunk, az argentinok legendás világbajnokát hétfőn kórházba szállították vizsgálatokra, amely során súlyos megállapításra jutottak…

 

A 60. születésnapját múlt pénteken ünneplő Diego Maradona a hétfői napon egy La platai klinikára lett beutalva rossz közérzete és depressziós tünetei miatt, ahol vizsgálatok során sokáig úgy tűnt, hogy semmit nem találtak, ám végül orvosai megerősítették, hogy felfedeztek egy vérrögöt az agyában, melyet sürgősen meg kellett operálni.

Maradona személyi orvosa, Leopoldo Luque tájékoztatása értelmében az egykori klasszis labdarúgó azonnal beleegyezett a szükséges operáció lebonyolításába, melyet még a kedd esti órákban el is végeztek nála egy olivosi klinikán. Az operációt követően az orvos elárulta, hogy a beavatkozás nagyjából 1 óra 20 percet vett igénybe, Maradona pedig jól viselte és minden rendben vele.

Diego lánya, Dalma megköszönte mindenkinek a támogatást, jókívánságokat, és megerősítette, hogy édesapja jól van. Természetesen mind a vizsgálatok idején a La platai, mind pedig a műtét alatt az olivosi klinika bejáratánál aggódó rajongók százai jelentek szolidaritásukról biztosítva az ország kedvencét.

A közelmúltban többen is beszámoltak róla, hogy Maradona a koronavírus-járvány tavaszi kezdete óta saját védelme érdekében csak minimálisan mozdult ki otthonából, a családjával is ritkán találkozott, ami rossz közérzethez és depresszióhoz vezetett nála.