Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: a hajrában mentett pontot az emberhátrányban játszó Benfica – eredmények

A Slavia Praha simán nyerni tudott a Nice ellen, míg a Lech Poznan a Standard Liege ellen tartotta életben a továbbjutási reményeit.

Bailey góljával gyorsan vezetést szerzett a Leverkusen, de a Hapoel Beer Sheva hat perccel később egyenlíteni tudott Acoleste góljával. A 25. percben ismét Acoleste volt eredményes. A félidő végén azonban egyenlíteni tudott a Bayer Dadya öngóljával. Sokáig nem született újabb találat, viszont a 75. percben ismét Bailey juttatta előnyhöz a németeket, majd a 88. percben Wirtz is betalált, így megszerezte a három pontot a végig nagy fölényben játszó Bayer Leverkusen. A C-csoport másik mérkőzését a Slavia Praha kezdte remekül, Kuchta már a 16. percben előnyhöz juttatta a cseheket. A 33. percben Gouiri egyenlíteni tudott, ám a 43. percben Sima góljával ismét előnybe került a Slavia. A 71. percben el is dőlt a három pont sorsa, ismét Kuchta volt eredményes.

Hapoel Beer Sheva – Bayer Leverkusen 2-4 (2-2)
Gólszerzők: Acolatse (11., 25.), ill. Bailey (5., 75.), Dadya (39. – öngól), Wirtz (88.)

Slavia Praha – Nice 3-1 (2-1)
Gólszerzők:
Kuchta (16., 71.), Sima (43.), ill. Gouiri (33.)

A C-csoport jelenlegi állása:


Rosszul kezdte a találkozót a Rangers, Goldson öngóljával már a 2. percben hátrányban voltak a skótok. A 19. percben Otamendi a kiállítás sorsára jutott, és néhány perccel később egyenlített is a Rangers, Goncalves vette be saját kapuját, sőt egy perccel később Kamara góljával már vezettek is a skótok. Az 51. percben már úgy tűnt, hogy eldönti a meccset a Rangers, Morelos volt eredményes. A hajrára azonban felszívta magát a Benfica, a 77. percben Rafa Silva szépíteni tudott, majd a 91.-ben Nunez egyenlített, így pontot mentett a portugáloknak. A D-csoport másik mérkőzését a Lech Poznan kezdte jobban, Skoras és Ishak góljaival kétgólos előnybe kerültek a lengyelek. A 29. percben Lestienne szépíteni tudott. A 48. percben ismét Ishak volt eredményes. Ezután hiába adódtak lehetőségek mindkét oldalon, újabb gól már nem született, így a lengyelek tudták életben tartani a továbbjutási reményeiket.

Benfica – Glasgow Rangers 3-3 (1-2)
Gólszerzők:
Goldson (2. – öngól), Rafa Silva (77.), Nunez (91.), ill. Goncalves (24. – öngól), Kamara (25.), Morelos (51.)
Kiállítva:
Otamendi (19.), ill. 

Lech Poznan – Standard Liege 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Skoras (14.), Ishak (22., 48.),  ill. Lestienne (29.)

A K-csoport jelenlegi állása:


A góllövőlista élmezőnye: