Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Tottenham sztárja!

Az Európa-ligában a Tottenham Hotspur gárdája a Ludogorec otthonában aratott 3-1-es sikert. A győzelemhez góllal és gólpasszal járult hozzá Harry Kane, aki megszerezte 200. találatát a klub színeiben.

A 13. percben szerezte meg a vezetést a Tottenham gárdája Harry Kane fejesének köszönhetően a Ludogorec ellen. A Spurs támadója ezzel két mérfőldkőhöz is elérkezett, hiszen ez volt a “Sarkantyúsok” színeiben a 300. mérkőzése, amelyen a 200. találatát szerezte. Kane a góljain kívül még 40 gólpasszt is kiosztott pályafutása során. A 27 esztendős futballistán kívül csak ketten mondhatják el magukról, hogy legalább 200-szor betaláltak a Spurs mezében. Jelenlegi formáját tekintve, hamarosan már a 2. lesz az örökranglistán, hiszen Bobby Smith csak 8 találattal áll előtte, de az első hely sincs beláthatatlan távolságra tőle, amit Jimmy Greaves birtokol 266 góllal.

Kane ebben a szezonban igazán kirobbanó formában van, hiszen az eddigi 13 mérkőzésén 22 gólban vállalt szerepet. Ebből 12-őt ő maga szerzett, míg tízszer kiszolgálta társait.