Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus: újabb pozitív esetek a Real Madridnál! – HIVATALOS

Világszerte minden sportegyesületet egyre érzékenyebben érint a koronavírus-járvány, nem jelenthet ez alól kivételt a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid egyesülete sem…

A Real Madrid csapata a szombat délelőtti órákban hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a játékosai körében reggel elvégzett tesztelések során Eden Hazard és Casemiro koronavírus-tesztje egyaránt pozitív eredményt hozott.

Az érvényeben lévő protokollt betartva, természetesen azonnal megkezdődött az érintett játékosok elkülönítése, akik egyébként tünetmentesek, de a negatív tesztek bemutatásáig kötelezően házi karanténban kell tartózkodniuk. A belga szélső és a brazil középpályás egyaránt pályára lépett a hétközi, Inter elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, azonban a vasárnap esti, Valencia elleni bajnokit biztosan kihagyni kényszerülnek.

Mint ismeretes, a “blancók” fiatal brazil védője, Éder Militao már korábban megfertőződött a vírussal, így Zinedine Zidane vezetőedzőnek jelen állás szerint három játékosát kell nélkülöznie a járványból kifolyólag.