Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Könnyed győzelmet aratott az Atletico Madrid! – videóval

Az idegenben eddig remek teljesítményt nyújtó Cadiz gárdája az Atletico Madrid otthonába látogatott. Ezen a találkozón viszont az újoncnak egy pillanatig sem volt esélye, miután több hibát is vétettek, ezzel hozzájárulva az Atletico könnyed sikeréhez.

Vendégként mind a 4 mérkőzését megnyerte eddig a Cadiz együttese. Az újonc alakulat már a Bilbao és a Real Madrid otthonából is elhozta a 3 pontot, ráadásul még gólt sem kaptak idegenben. Ez viszont hamar megtört az Atletico otthonában. A 8. percben ugyanis Ledesma rosszul jött ki a kapujából, Llorente beadását pedig könnyedén az üresen maradt kapuba bólintotta Joao Felix, 1-0! Az Atleti a vezetés megszerzését követően is tovább támadott, aminek meg is lett az eredménye. Llorente labdát szerzett Alextől a 16-on belül, lövését pedig nem tudta hárítani a vendégek kapusa, 2-0! A félidő további részét könnyedén lemenedzselték a „Matracosok”, a Cadiz semmiféle veszélyt nem tudott jelenteni Oblak kapujára.

A második félidőben kissé támadóbb felfogásban próbált meg futballozni a Cadiz, de nem állították megoldhatatlan feladat elé Simeone játékosait. Az Atletico ráadásul közben minden kérdést lezárt, miután az 51. percben Suarez is eredményes volt Joao Felix előkészítése után, 3-0! A 82. minutumban aztán egy szép akciót követően Oblaknak nagy védést kellett bemutatnia. A végén viszont ismét egy Atletico gól született. Correa passzából Joao Felix talált be ismételten, 4-0! Győzelmével Diego Simeone csapata átmenetileg átvette a vezetést a tabellán!

Atletico Madrid – Cadiz 4-0 (2-0)
Helyszín:
Wanda Metropolitano  Vezette: Adrian Cordero Vega
Gólszerzők: Joao Felix (8., 90.), Llorente (22.), Suarez (51.) ill. –

A mérkőzés összefoglalója:

 

A bajnokság állása:

 

A góllövőlista állása: