Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét patinás olasz klub akarja Szoboszlait – sajtóhír

A legfrissebb olaszországi médiaértesülések szerint az olasz bajnokság (Serie A) aktuális listavezetőjénél ismét téma lehet a legnagyobb magyar tehetség leigazolása…

A Calciomercato oldala úgy értesült, hogy miután az AC Milan vezetőségének többszöri próbálkozásai zátonyra futottak Hakan Calhanoglu aktuális idény végén lejáró szerződése meghosszabbítása ügyében, a Rossoneri háza táján ismét felmerült Szoboszlai Dominik leigazolásának ötlete.

Emlékezhetünk rá, hogy a tehetséges magyar játékost a milánóiak már múlt nyáron meg akarták volna szerezni, különösen a csapat élére beharangozott Ralf Rangnick ragaszkodott volna hozzá, a német szakember azonban végül nem szegődött az olasz csapat szolgálataiba, és Szoboszlai klubváltása is kútba esett, s erre a szezonra is maradt a Red Bull Salzburg alkalmazásában.

A 20. születésnapját a közelmúltban ünneplő Szoboszlai ügynökénél a teljesség igénye nélkül állítólag a Lazio, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City, az Atlético Madrid vagy éppen a PSG áll sorban a kegyeiért. A kiszivárgott információk szerint több csapat már januárban komoly hadjáratot tervez a kiszemelt játékos leigazolásáért, nem várnák meg vele a jövő nyári átigazolási időszakot sem.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 13 meccs alatt 5 gól és 9 assziszt a mérlege klubjában.