Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb-pótselejtező: Marco Rossi koronavírus-tesztje pozitív lett – HIVATALOS

Továbbra sem túl optimális körülmények közt készül a magyar válogatott a sorsdöntő, Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre, Szoboszlai Dominik kálváriája után ugyanis most a szövetségi kapitány produkált pozitív koronavírus-tesztet…

Az MLSZ szerdai közleménye szerint a korábbi negatív teszteredmények után Marco Rossi szövetségi legutóbbi vizsgálata pozitív eredményt mutatott, és azonnal megkezdődött az olasz mester elkülönítése a játékosoktól és a stábtagoktól.

A szövetség további információt a válogatott esti sajtótájékoztatóján ad a történtekről, de így Rossi szinte biztosan nem lehet majd ott a kispadon csütörtökön, az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn.

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy ki irányítja majd a magyar válogatottat az “év meccsén”, hiszen Rossi pályaedzője, Giovanni Costantino is pozitív tesztet produkált hat nappal ezelőtt, elvileg még Rossi mindenkori segédje, Cosimo Inguscio lehet bevethető erre a feladatra.

Mint ismeretes, a magyar kormány szigorításai értelmében Marco Rossi legénysége nézők nélkül, zárt kapuk mögött kell, hogy megvívja a mindent eldöntő mérkőzést Izland csütörtök este 20:45-től a Puskás Arénában.