Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sokratis visszatérhet a Bundesligába már januárban – sajtóhír

Az Ágyúsok bekkjére nem számít a csapat trénere, Mikel Arteta, ennek következtében még a téli átigazolási időszakban értékesítenie kell a londoni klubnak, ha egy minimálist pénzt szeretnének érte kapni.

Német sajtóinformációk szerint a Werder Bremen bejelentkezett az Arsenal középhátvédjének, Sokratisnak a játékjogáért. A görög hátvéd szerződése jövő nyáron lejár az Ágyúsokkal, így túl akartak adni rajta már a nyári átigazolási időszakban is, azonban nem tolongtak érte az együttesek, ami érthető, hiszen már 32 esztendős.

Most viszont a Bundesligában szereplő brémai alakulat, szívesen kifizetne érte 2-3 millió eurót is a hírek szerint, hiába csak fél év van hátra a kontraktusából a játékosnak. A 90-szeres görög válogatott labdarúgó jelenlegi piaci értékét 6 millió euróra becsülik, ennek következtében reális lehet érte a német klub által kínált összeg. A 90-szeres görög válogatott védő számára nem ismeretlen a közeg, ugyanis korábban már volt a Werder Bremen játékosa, ahonnan a Borussia Dortmund csapatába igazolt, majd a BVB-től tette át székhelyét Londonba.

Sokratis az Arsenal színeiben a csapatnál eltöltött két idénye alatt minden versenysorozatot figyelembe véve 69 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken védő létére 6 gólt is jegyzett.