Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Celta Vigo új mestere – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a 2019-ben még argentin bajnoki címet szerző trénert ültették le a gyengén muzsikáló galíciai gárda kispadjára…

 

A spanyol bajnokságban (La Liga) várakozáson alul szereplő Celta Vigo gárdája a csütörtök délelőtti órákban megerősítette, hogy a kispadról a közelmúltban felállított Oscar García utódja a 46 esztendős Eduardo Coudet lett a csapat vezetőedzőjeként.

Az egykori középpályás játékoskarrierje során jobbára az amerikai kontinensen futballozott, az egyetlen kivételt éppen a galíciai gárda képezte, amely alkalmazásában 2002-ben szerepelt. Coudet edzőként sokkal nagyobb sikereket ért el, 2019-ben például megnyerte az argentin bajnokságot a Racing Club együttesével. Az elmúlt közel egy évben dolgozott az aktuális brazil éllovas Internacional csapatánál, mellyel 46 meccsből 24-et nyert meg csapata 13 döntetlen és 9 vereség mellett.

A Celta 9 forduló alatt szerzett 7 pontjával mindössze az utolsó bennmaradást érő, 17. helyet birtokolja a válogatott szünet alatt a La Ligában.