Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simán nyertek az angolok – videó

Angolszász derbiket rendeztek a mai napon. Wales az Egyesült Államokat fogadta, míg Anglia Írországgal játszott a Wembley-ben. A három európai nemzet a soron következő Nemzetek Ligája mérkőzéseire hangolt, míg az amerikaik keresgélik a legerősebb csapatukat.

Az amerikai kezdőcsapatában kapott helyet a Dortmund egy nap híján 18 éves játékosa, Gio Reyna. A fiatal játékosnak ez volt az első mérkőzése a felnőttcsapatban. Az első félidőben kevés helyzet alakult ki, többet volt a labda a vendég csapatnál, de nem bírtak a kicsit tartalékosan felálló walesi csapattal. Ahogy a másodikban sem. A második játékrészben nagyobb erőket mozgósított az Egyesült Államok csapata, de nem sikerült gólt szerezniük.

Wales – Amerikai Egyesült Államok 0-0 (0-0)
Helyszín: Swansea, Liberty Stadion Vezette: N. Walsh (skót)
Gólszerzők:ill.

A mérkőzés összefoglalója

 

Az angol válogatott komolyan vette az írek elleni meccset, ennek eredménye képen, már a 18. percben megszerezték a vezetést. Harry Winks beadását Harry Maguire fejelt az ír kapuba 1-0!
A 31. percben Sancho mutatta meg miért is szeretné őt annyira megszerezni a Manchester United. Csodálatos mozdulattal lőtte el a labdát az előtte álló védő lábai között 2-0!
A második félidőben is nagy főlényben játszott Anglia, de csupán egyetlen kaput eltalált lövése volt. Az írek pechjére az Calvert-Lewin kíméletlenül elvégzett büntetőjéből született, amelyre nem volt ellenszere Randolph-nak 3-0!

Anglia – Írország 3-0 (2-0)
Helyszín: London, Wembley Vezette: C. Del Cerro (spanyol)
Gólszerzők: Maguire (18.), Sancho (31.), Calvert-Lewin (56.- büntetőből) ill.

A mérkőzés összefoglalója