Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Ha távozni akarsz, akkor végül senki nem tud lebeszélni!”

A pályafutása során az FC Barcelonában is megforduló korábbi klasszis, Luis Figo a Marca Sport Weekend vendége volt, ahol többek között megkérdezték a véleményét Lionel Messiről és az FC Barcelonáról is (…)

(…) Figo pedig nem feltétlenül nyugtatta meg a Barca- zimpatizánsokat. “Mint minden futballszurkoló, én is követtem  Messi és a Barca közötti szituációt. Meglepetten tapasztaltam a döntést. Nem ismerem az előzményeket, de az biztos, hogy ezek szerint Messinek meg volt az oka arra, hogy elgondolkozzon a távozáson!” – idézi a Marca című madridi sportnapilap a korábbi portugál Aranylabdás klasszist.

“Mindenki a csapatában szeretne tudni egy Messi-szintű játékost. Persze igaz, hogy jelen piaci helyzetben, Messi fizetését is tekintve, anyagilag nehéz lett volna végigvinnie bárkinek is az átigazolást. De mindentől függetlenül, az élet is olyan, hogy ha nem akarsz valahol maradni, akkor bizony senki nem tud rábeszélni a maradásra, semmi miatt nem változtatod meg a döntésed!” – Így Figo, aki szerint tehát még nem zárult le a Messi-saga.