Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard ismét pozitív koronavírustesztet produkált

Belgium eddig reménykedhetett abban, hogy Eden Hazard pályára léphet a vasárnapi, Anglia elleni Nemzetek Ligája találkozón, de a Real Madrid szélsője ismét pozitív koronavírustesztet produkált.

A hírt maga a belga válogatott szövetségi kapitánya, Roberto Martinez erősítette meg a találkozó előtti sajtótájékoztatón, és elmondta, hogy Hazard emiatt biztosan nem lesz ott az angol válogatott ellen.

“Együtt dolgozunk a Real Madrid orvosi stábjával, és sajnos Hazard nem tud elutazni hozzánk. Még mindig koronavírusos, a legutóbbi tesztje ismét pozitív lett. Nem lesz ott velünk vasárnap.”

Hazard a tavalyi folyamatos sérülései után szeptemberben ismét meghívót kapott a belga válogatottba, de akkor nem léphetett még pályára, mert fizikailag nem volt játékra képes állapotban. Legutóbb 2019 októberében játszott a nemzeti csapatban.

Belgium Anglia után szerdán szerepel a Nemzetek Ligájában, akkor Dánia lesz az ellenfél. Martinez és az edzői stáb még reménykedik abban, hogy akkor el tud hozzájuk utazni, hogy segítse a csapatot