Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: Luis Enrique nem csak Sergio Ramos miatt magyarázkodhatott!

A Svájc elleni Nemzetek Ligája találkozót követően a spanyol szövetségi kapitány, Luis Enrique nem csupán Sergio Ramos két kihagyott büntetője miatt magyarázkodhatott, megvédve csapatkapitányát. 

A spanyolok ugyanis igen érdekes felállást választottak Svájc ellen, ugyanis klasszikus ‘9-es’ nélkül kezdték a találkozót, pedig ott ült a padon Alvaro Moarata, és a találkozó hajrájában a “vörös fúria” egyenlítő  gólját is megszerző Gerard Moreno is.

Luis Enrique szerint nem a taktikával volt gondjuk a bázeli találkozón.

“A futball már csak ilyen, van amikor igazságtalan. Nagyszerű meccset játszottunk, meg voltak a lehetőségeink is, és mindent megpróbáltunk a saját stílusunkban.” – Idézi az As című sportnapilap a spanyol kapitány meccs utáni szavait.

“Az első félidőben sokkal inkább a frissesség hiányzott belőlünk, mint egy klasszikus 9e-s a pályáról, nem is beszélve arról, hogy a svájciak remekül játszottak. Még egy dolog hiányzott igazán: a gól a játékunkból. A lefújás után már könnyű azt mondani, hogy Moratának vagy Gerardnak (Moreno) kezdeni kellett volna!” – Folytatta Luis Enrique, aki ennyivel le is zárta a Svájc elleni meccsüket, és már a Németország elleni rangadóra hangolt.

“Már megvan az elképezésünk németek elleni meccsre is, ehhez viszont előbb meg kell várnunk a játékosok miképpen regenerálódnak. Kulcsfontosságú mérkőzés vár ránk, egy igazi döntő, hiszen nyernünk kell ahhoz, hogy ne essünk ki a sorozatból!” – Így a Barca korábbi vezetőedzője.