Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A komplett olasz élvonal Szoboszlait akarja – sajtóhír

Mióta kilőtte a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, minden nap újabb és újabb csapattal hozzák hírbe a legnagyobb magyar tehetséget, nem történt ez másként a keddi napon sem…

 

Ezúttal az olaszországi átigazolási pletykákkal foglalkozó Calciomercato portálja tett említést Szoboszlai Dominikről, az olasz forrás úgy tudja, hogy az olasz bajnokságból (Serie A) legalább négy meghatározó csapat szeretné januárban leigazolni a Red Bull Salzburg ifjú magyar zsenijét. Név szerint a talján élmenők közül a Juventus, az Inter, az AC Milan és a Napoli jelentkezett be honfitársunkért.

A 20. születésnapját a közelmúltban ünneplő Szoboszlai ügynökénél a teljesség igénye nélkül állítólag az RB Leipzig, az AC Milan, a Lazio, a Juventus, az Inter, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City, az Atlético Madrid, a Real Madrid vagy éppen a PSG áll sorban a játékos kegyeiért. A kiszivárgott információk szerint több csapat már januárban komoly hadjáratot tervez a kiszemelt játékos leigazolásáért, nem várnák meg vele a jövő nyári átigazolási időszakot sem, mindenképpen meg akarják szerezni őt.

Óriási tétje van a közelgő klubváltásnak, hiszen egy jó – akárcsak egy rossz – választás döntően befolyásolhatja a jövőjét. Tehetségét, karakterét elnézve Szoboszlai akár a következő egy-másfél évtized meghatározó alakja is lehet a világ labdarúgásának.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 13 meccs alatt 5 gól és 9 assziszt a mérlege klubjában, s ezúttal a válogatott Európa-bajnokságra való kijutásában is főszerepet vállalt.