Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Galatasaray vinné a magyar válogatott labdarúgót – sajtóhír

Már figyelték a játékos teljesítményét a török klubnál, de az elmúlt napokban mutatott válogatottbeli produkciója végleg meggyőzte őket.


A török Hürriyet értesülései szerint, az Apollon Limasszolban szereplő magyar válogatott Szalai Attila az első számú célpont a Galatasaray számára a téli átigazolási időszakban.

A lap csütörtök reggeli cikke szerint, az isztambuli együttes egy jó ideje már figyeli a 22 éves magyar középhátvédet, de most, a válogatottbeli remeklése után aktuálissá vált a szerződtetése, nem akarnak tovább várni a megszerzésével. A török rekordbajnok vezetőedzője, Fatih Terim nagy rajongója lett az Isztambulban mutatott játéka után, és már akkor fontolóra vette a leigazolását, most viszont már végleg megakarja őt kaparintani.

A Galatasaraynál úgy vélik, hogy a télen még jó áron letudnák őt szerződtetni, ha várnak vele nyárig, akkor valószínűleg nőni fog az értéke. Jelenleg 800 ezer euróra becsüli az értékét a mértékadó transfermarkt.de, azonban az átigazolása minden bizonnyal már most elérheti az egy millió eurót.