Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLSZ elismeri Marco Rossi munkáját

Noha a naptári esztendő első háromnegyedében pályára sem léphetett, végül sikerekkel zárta a 2020-as évet a magyar válogatott, amely kijutott az Európa-bajnokságra és feljutott a legmagasabb osztályba a Nemzetek Ligájában…

Az MLSZ élére tíz éve kinevezett elnök, Csányi Sándor a minap a Nemzeti Sport részére adott hosszabb interjút, melyben többek közt a magyar válogatottat két éve szolgáló Marco Rossiról beszélt:

“A szövetségnek azt kell szem előtt tartania leginkább, hogy megfelelő alapokat teremtsen, hogy átfogóan gondolkozzon. Olyan körülményeket kell biztosítanunk, hogy egy Marco Rossi szintű edző örömmel üljön le a nemzeti együttes kispadjára, és sikeres tudjon lenni a csapatával. Úgy vélem, minden feltétel adott ahhoz, hogy a szövetségi kapitánnyal az élen az MLSZ összes munkatársa jól teljesítsen a saját munkakörében. Maximálisan elismerjük Marco Rossi szakértelmét, a kvalitásait és az eredményeit. Az első pillanattól fogva él a bizalom vele szemben, és ez csak erősödött az elmúlt időszakban. Én úgy gondolkodom, hogy mi hosszabb távon dolgozunk együtt.”

A következő fontos esemény a válogatott számára: december 7-én sorsolják ki a világbajnoki selejtezőcsoportokat.