Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Gondban lehet Koeman, Messi nem edzett!

A szombati Atlético Madrid – Barcelona spanyol bajnoki rangadó előtt Barcelonában sem a legideálisabb állapotban találkozott újra a csapat a válogatott szünet utáni első edzésen. 

Úgy tűnik, nem csupán Diego Seimone vezetőedzőnek kell szembesülnie problémákkal azt illetően, hogyan érkeznek vissza futballistái a nemzeti csapatoktól. Bár a katalán fővárosból nem hallani (eddig) pozitív koronavírus-tesztekről, a Ronald Koeman vezetőedző számára is aggasztó lehet, hogy Lionel Messi, Miralem Pjanic és Frenkie de Jong se edzhetett csütörtökön.

A három játékos a katalán Sport szerint nem sérült, jó állapotban tértek vissza a válogatottól, viszont éppen a koronavírus-tesztjeik eredményére várnak, így a protokoll szerint addig külön készülnek a csapattól.

A Sport kiemeli, hogy amennyiben negatív eredményt hoz a teszt, Messiéknek mindössze egyetlen edzés lesz a lábukban az Atlético Madrid elleni derbi előtt. (…) Pozitív eredmény esetén pedig… Ansu Fati és Sergio Busquets hiányában ugye mondani sem kell, hogy mekkora érvágás lenne a hármas hiánya?!