Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két támadóval sem számolhat a Real Madrid a szombati bajnokiján

Nem érkeztek jó hírek a Real Madrid háza tájáról a hétvégi, Villarreal bajnoki előtt, mivel a habfehér gárda két támadójára sem számíthat a mérkőzésen. 

A Real Madrid szombaton a Villarreal otthonába látogat, de a mérkőzési előtti utolsó edzésen nem vett részt sem Karim Benzema, sem pedig Luka Jovic.

A szerb támadóról azóta kiderült, hogy sajnos pozitív lett a péntek reggeli koronavírustesztje, így nem csak a holnapi, de a hétközi, Inter elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést is ki kell hagynia.

Karim Benzema még a válogatott szünet előtti, Valencia ellen elszenvedett 4-1-es vereség alkalmával sérült meg, és bár a hírek eddig arról szóltak, hogy felépült, most úgy tűnik, hogy mégsem áll készen a mérkőzésre.

A Real Madridnak így már csak egy bevethető csatára maradt Mariano Diaz személyében, aki eddig a szezonban mindössze egy mérkőzésen lépett pályára, azon is csak 14 percet játszott.

A sérültek miatt elég nagy bajban van a Real Madrid, mivel az említett két támadó mellett nem lesz ott a mérkőzésen Sergio Ramos, Alvaro Odriozola, Eder Militao, Casemiro és Fede Valverde sem.