Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético – Barca: Griezmann azért még mindig középpontban van!

Az Atlético Madrid –  FC Barcelona (21:00, Tv: Spíler 2) bajnoki rangadó előtt természetesen sokan beszélnek még mindig Antoine Griezmann visszatéréséről korábbi sikerei színhelyére. Így tett az Atlético korábbi kiválósága, Paulo Futre is.

A matracosoknál két ízben, 192 tétmérkőzésen pályára lépő (46 gól és 1 gólpassz) korábbi támadó még mindig arról beszélt, hogy szerinte Griezmann biztosan megbánta, hogy ilyen könnyen rábólintott a Barca hívószavára. Futre ezt egy találó hasonlattal is szemléltette.

“Az Atléticonál Isten volt, a Barcánál maximum csak egy herceg vagy királyfi lehet!” – idézi a 44 -szeres portugál válogatott játékost a Catalunya Radio.

“Persze megértem Griezmann döntését, hiszen például nagyon meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját. Egyértelmű, hogy azért távozott, hogy több címet nyerhessen, és úgy gondolta, erre a Barcával jóval nagyobb az esélye.” – Folytatta Futre.

“Mindannyian tudjuk, hogy Barcelonában minden Lionel Messiről szól! ha meg is nyernék a Bajnokok Ligáját, Messiről beszélne elsősorban mindenki. de hogy mást ne mondjak, az elmúlt idényben nem nyertek semmit, és Griezmann csak a sokadik volt a sorban, hiszen ott volt Messi, Suárez, Piqeé, majd valamikor következett Griezmann! Ha nem hagyta volna el az Atléticot, klublegenda lehetne, erre most, ahogyan azt várni is lehetett, még mindig keresi a helyét a Barcában!” – Fogalmazott Paulo Futre.