Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Klopp elárulta, Salaha hogyan kaphatta el a vírust!

A Liverpool menedzsere egy teljesen ember tényező hatását emelte ki az egyiptomi klasszis koronavírus-fertőzésének okaként.

“A testvéred esküvője egy különleges pillanat. A különböző országokban, különböző módon élik meg az ilyen eseményeket. Egyiptomban nagyon is társadalmi jelenség az esküvő. Nem biztos, hogy jó szót használok, de Salah-ra a közvetlen társadalmi környezetéből nyomás is nehezedett, hogy részt vegyen az esküvőn.” – Fogalmazott Klopp csapata Leicester City elleni bajnokiját megelőző, már pénteken megtartott sajtótájékoztatóján.

“Salah jól van, nincsenek tünetei, arra vár, hogy negatív tesztje legyen, és elkezdhesse újra az edzéseket. Többet nem tudok mondani a helyzetről. A játékosaimra és rám tartozik az ilyen, Salah-val is megbeszéltünk mindent. Rendkívül fegyelmezett játékosaim vannak.” – Így Klopp, aki utolsó mondatával arra is utalt, hogy köszöni, de nem kér azon feltevésekből, hogy Salah esetleg megszegett volna bármiféle szabályt, úgy kapta el a koronavírust.

Jürgen Klopp Salah mellett a sérült Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Alex Oxlade-Chamberlain játékára nem számíthat a vasárnapi bajnokin, amelyet vélhetően Jordan Hendersonnak is ki kell majd hagynia.
Jó hír viszont a “vörösök” háza tájáról, hogy Klopp szerint is Thiago és Fabinho visszatérésére még van esély.