Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL-csapat mozdult rá Szoboszlaira – sajtóhír

Azok után, hogy az utóbbi időben leginkább olasz és spanyol klubok érdeklődtek a szolgálatai iránt, szinte menetrendszerű módon jelentkezett a hírrel a szigetországi sajtó, hogy a PL egyik gigásza is mindenképpen meg akarja szerezni a magyar tehetséget…

A Mirror információi szerint az Arsenal vezetősége már azon dolgozik, hogy a januári átigazolási időszakban le igazolja a Red Bull Salzburg 20 éves magyar tehetségét, Szoboszlai Dominiket. A magyar válogatott kiválóságáért a patinás “Ágyúsok” 27 millió eurót fizetnének, miután a szigetországi sajtó immár a londoniak legfőbb kiszemeltjeként tartja számon honfitársunkat.

A 20. születésnapját a közelmúltban ünneplő Szoboszlai ügynökénél a teljesség igénye nélkül állítólag az RB Leipzig, az AC Milan, a Lazio, a Juventus, az Inter, a Napoli, az Arsenal, a Chelsea, a Leicester City, az Atlético Madrid, a Real Madrid vagy éppen a PSG áll sorban a játékos kegyeiért. A kiszivárgott információk szerint több csapat már januárban komoly hadjáratot tervez a kiszemelt játékos leigazolásáért, nem várnák meg vele a jövő nyári átigazolási időszakot sem, mindenképpen meg akarják szerezni őt.

Szoboszlai minden sorozatot figyelembe véve 13 gólt és 19 előkészítést regisztrált 40 pályára lépés alatt a 2019-2020-as idény során, míg az aktuális szezonban 13 meccs alatt 5 gól és 9 assziszt a mérlege klubjában, s ezúttal a válogatott Európa-bajnokságra való kijutásából is főszerepet vállalt.