Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: három vereség után, ismét nyert az Everton – videó

Dominic Calvert- Lewin vezetésévvel újra nyert az Everton. Négy nyeretlen találkozó után nyert ismét a liverpooli gárda.

A találkozó egyáltalán nem volt sétagalopp Carlo Ancelotti csapatának, pedig Calvert-Lewin, már a 40. másodpercben gólnak örülhetett 0-1! A 15. perc végén viszont Reid góljával egyenlített a Fulham 1-1!
A 29. percben Iwobi kezdett zseniális szólóba, a támadás végén, pedig ismét Calvert-Lewin talált be az ellenfél kapujába 1-2! Szeptember vége óta talált be egynél többször az angol válogatott támadó.
A 35. percben Doucoure fejes góljával, már kétgólos előnybe került az Everton 1-3!

A második félidőben az Everton visszavett a tempóból, többet támadót a Fulham és erre könnyen ráfaraghatott volna a vendég csapat. A Fulham portugál légiósa, Cavaleiro révén, még büntetőt is hibázott. A támadó a rúgás pillanatában elcsúszott és fölé bombázott. 2 perccel később viszont, már összejött a szépítés. Két kölcsönjátékos hozta össze a Fulham második gólját. Lookman beadásából Loftus-Cheek rúgott gólt 2-3!
Az egyenlítés, már nem jött össze a londoni csapatnak, így négy nyeretlen találkozó után ismét nyerni tudott az Everton.

Fulham – Everton 2-3 (1-3)
Helyszín: London, Craven Cottage Vezette: A. Madley
Gólszerzők: Reid (15.), Loftus-Cheek (70.) ill. Calvert-Lewin (1., 29.), Doucoure (35.)

A mérkőzés összefoglalója

A Premier League állása

A góllövőlista