Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tájékoztatást adott sérültjeiről a Barca – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, az Atlético Madrid elleni vesztes rangadó alkalmával a Barcelona csapata újabb, legalább két játékosát vesztette el sérülés miatt…

A Barcelona együttesének vasárnap délutáni hivatalos tájékoztatása értelmében a két legújabb sérült közül Gerard Piquének egy rándulás mellett részleges szalagszakadása van a jobb térdében. Azt a katalán klub egyelőre nem közölte, hogy pontosan mennyit kell kihagynia, de alighanem többhetes kihagyással kénytelenek lesznek számolni a rutinos hátvéddel kapcsolatban a Blaugrana hívei.

Továbbá arra is fény derült, hogy Sergi Robertónak a jobb combcsontja megepedt az Atlético Madrid elleni mérkőzésen, és várrhatóan legalább két hónapig nem állhat csapata rendelkezésére.

Mindkettejük kiesése rendkívül komoly érvágás a 2020-2021-es szezonban egyébként is mérsékelten teljesítő Barca számára, hiszen már eddig is jó néhány sérültje volt a csapatnak, és a védelemben lassan elfogynak a hadra fogható játékosok, ráadásul a folyamatos, heti kétmeccses menetrend fizikálisan rendkívül megterhelő még az egészséges labdarúgók számára is.