Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG is szívesen látná Szoboszlait

Az utóbbi időben a világsajtóban napi rendszerességgel téma a magyar válogatott ifjú tehetségének jövője, a 20 éves középpályást sztárcsapatok egész sorával boronálták össze a közelmúltban…

A feltételezett érdeklődők közt tartják számon a Paris Saint-Germain csapatát is Szoboszlai Dominik szolgálatai iránt. A francia bajnoki címvédő klub magyar másodedzője, Lőw Zsolt a napokban a Digi Sport híradójában beszélt tehetséges honfitársáról:

“Én lennék a legboldogabb, megmondom őszintén, hogy ha lehetőség nyílna Dominik megszerzésére, és együtt dolgozhatnánk, hiszen mindig borzasztó büszkeséggel tölt el, amikor magyar játékosokkal dolgozhatok. Mint ahogy a Lipcsénél is együtt dolgoztam Willi Orbannal és Gulácsi Péterrel. Nagyon-nagy boldogsággal töltene el, hogy ha nálunk folytatná. Nagyon-nagy az anyagi veszteségünk nekünk is, több százmillióra rúg, ezért is, már lehetett látni, hogy az elmúlt átigazolási időszakban sem az volt a jellemző a klubra, hogy több tízmillió euróért játékosokat vásároljon, nem volt lehetőségünk nagy sztárokat vásárolni. Ez megnehezítheti a dolgunkat Dominik esetében is, és ha a klub úgy döntene, hogy harcba száll érte, akkor azért át kellene utalni pár tízmillió eurót, úgyhogy nem tudom, mennyi ennek az esélye. Az a prioritás a következő átigazolási időszakban, hogy a védelmet erősítsük valamilyen úton-módon, de ha megnyílik a lehetőség rá, megvan az anyagi lehetőség arra, hogy Dominiket megszerezzük, akkor el fogunk róla komolyabban beszélgetni.

A kollégáimmal is téma ez, hiszen az Izland elleni sikerünk után mi a németek csoportjába kerültünk. Mindenki tudja, hogy a kollégáim németek, és elég büszkén hangoztatják ezt, bár a keddi események után már ők sem annyira büszkék, miután 6-0-ra kikaptak a spanyoloktól, úgyhogy most megfordult a kocka. Az elmúlt években mindig nekem kellett egy picit meghúznom magam, és szerénykednem a magyar válogatott miatt talán, de a németek vannak most nagyon-nagy gondban, és mi magyarok pedig verhetjük a mellünket, mert elképesztő az a sikertörténet, amit az elmúlt időszakban írunk Magyarországon. Mosolyog a szívem, amikor a magyar válogatottat látom a pályán.”