Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Pirlo tökéletes hozzáállást vár játékosaitól az Fradi ellen

A Juventus kedden lép pályára a Ferencváros elleni a Bajnokok Ligája csoportkörében, és az olaszok vezetőedzője, Andrea Pirlo tökéletes hozzáállást vár a játékosaitól.

Kedden ismét találkozik egymással a Juventus és a Fradi a BL-ben, ám most a magyar csapat utazik Torinóba. Az első mérkőzésen az olasz klub győzedelmeskedett 4-1-re.

A Juventus vezetőedzője, Andrea Pirlo a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy győzniük kell, ezért maximális koncentrációt vár el a játékosaitól.

“Nagyon zavarna, ha a futballisták könnyedebben vennék ezt a meccset. Fontos a megfelelő hozzáállás, nem szabad a budapesti 4-1-es eredményből kiindulni. Nyerni kell, hogy mielőbb lezárjuk a továbbjutás kérdését. Ismerjük a Ferencvárost, amely kifejezetten jó futballt játszik, veszélyes helyzeteket teremthet, de nekünk a saját játékunkra kell koncentrálni”

– fogalmazott a torinóiak trénere, aki szerint az FTC jó formában van, ezért sem szabad a három héttel ezelőtti összecsapásból kiindulni, ráadásul úgy vélte, a magyar csapat ezúttal kevesebbet fog hibázni.

Saját együtteséről elárulta, mindössze négy védője maradt, így ott nincs választási lehetősége, miután Leonardo Bonucci és Giorgio Chiellini után Merih Demiral is kidőlt sérülés miatt. Paulo Dybalával kapcsolatban megemlítette, hogy antibiotikumot szedett, de már egyre jobb fizikai állapotban van, így akár kezdő is lehet a keddi összecsapáson.

A kedden 21 órakor kezdődő zárt kapus összecsapást, amelyen a német Daniel Siebert fújja majd a sípot, az M4 Sport élőben közvetíti.