Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elengedi elégedetlen játékosát a Manchester United januárban – sajtóhír

A Vörös Ördögök labdarúgója a nyári átigazolási időszak végén távozni szeretett volna, azonban kenyéradója ezt másképp látta akkoriban.


A Manchester United kész elengedni Sergio Romerót januárban, a Daily Star értesülései szerint. A forrás úgy tudja, hogy az angol gigász 2,5 millió eurót szeretne érte kapni, különben nem engedi őt el.

Az argentin hálóőr már szeptember végén kijelentette, hogy távozni szeretne azok után, hogy a kölcsönből visszatért a Sheffield együttesétől Dean Henderson, aki  kijelentette, hogy marad és megküzdi David de Geaával a kezdőcsapatba kerülésért. Ennek következtében a 33 éves kapus tisztába volt azzal, hogy csak harmadik számú opció lesz Ole Gunnar Solskjaer csapatában, így távozását kérte, majd szerződésének felbontását, amelyet a klub vezetősége elutasított.

Érdeklődő lett volna Romero iránt, ugyanis a Premier League-ből az Everton és a Fulham is szerette volna őt, de az MLS-ből is volt iránta több érdeklődő. Piaci értékét 2 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.