Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rebrov: “Felül kell emelkednünk a félelmeinken”!

A Bajnokok Ligája keddi játéknapján a Ferencváros a Juventus otthonában lép pályára. A zöld-fehérek vezetőedzője, Szerhij Rebrov szerint nem követhetnek el olyan hibákat, mint a budapesti 4-1-es vereség alkalmával.

A BL 4. játéknapján a Fradira a Juventus elleni idegenbeli mérkőzés vár. A hazai találkozót 4-1-re veszítette el Szerhij Rebrov együttese, aki az alábbiakat mondta a ma esti sajtótájékoztatóján:

Amikor ilyen magas szinten játszol, természetes, hogy van a játékosokban egy kis félsz. Ezeket a mérkőzéseket viszont egyfajta bónuszként kell felfognunk, amit kiérdemeltünk a selejtezők során. Ez egy kiváló lehetőség, hogy a legjobbunkat nyújtsuk és méltó módon képviseljük Magyarországot és a Ferencváros szurkolóit. Az első mérkőzésen is láthattuk, hogy ilyen szintű csapatok ellen könnyű hibákat elkövetni, de felül kell emelkednünk a félelmeinken.

A Juventusnak számos meghatározó alakja van. A keretükben nem Ronaldo az egyetlen kiemelkedő képességű játékos, ott van Morata és Dybala is például. Csapatként kell kiemelkedőt nyújtanunk. A Bajnokok Ligája egy teljesen más szint a magyar bajnoksághoz képest, de most is azzal a céllal érkeztünk, hogy megpróbáljunk pontot szerezni.

A Juventus-FTC mérkőzésre 21:00-tól kerül sor. A találkozót az M4 Sport közvetíti.

A G csoport aktuális állása: